Hans de Bruijn

Register Optometrist, Contactlensspecialist

Hans is een zeer ervaren en enthousiast Optometrist. Hij belandde op jonge leeftijd in de optiek wereld in de zaak waar zijn vader werkte, Keipp Optiek in Haarlem. Hij is geregistreerd bij het kwaliteitsregister voor Paramedici en heeft sinds 1979 ervaring in alle facetten van het vak. Hans is samen met zijn zoon Toine eigenaar van Pearle Opticiens op de Kruisweg in Hoofddorp. Sinds 2015 is hij eigenaar van Oogmetrie Haarlem, een praktijk in functionele optometrie.

 

Toine de Bruijn

Contactlensspecialist, Opticien

Toine is op jonge leeftijd in het optiekvak gestart. Na zijn middelbare school is hij in de zaak van zijn vader Hans in Hoofddorp gaan werken. In de loop der jaren heeft hij zijn diploma’s voor opticien en contactlens specialist gehaald. Inmiddels heeft hij 16 jaar ervaring in het vak. Sinds 4 jaar is hij mede eigenaar van Pearle Opticiens in Hoofddorp.

 

Ravinder Singh Bedi

Register Optometrist

Ravinder Singh Bedi werkt sinds een aantal jaren in onze optometrie praktijk. Hij heeft na het behalen van zijn bachelor gewerkt in verschillende facetten in de optometrie. Ravinder heeft ervaring opgedaan in verschillende ziekenhuizen en in een ooglaserkliniek. Zijn specialisme is prisma meting volgens de MKH methode. Ravinder heeft zeer veel kennis van fixatie disparatie en adviseert bij leer- en leesproblemen, ADHD, ADD etc.

Wat doet een Optometrist?

Een optometrist gaat verder dan een opticien of contactlensspecialist. Hij voert namelijk een oogonderzoek uit om eventuele oogafwijkingen op te sporen. Een optometrist is breder en hoger opgeleid dan een opticien en kan daardoor een stap verder gaan dan de opticien. Hierdoor kan de optometrist enkele taken van een oogarts ondersteunen.

 

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Kom je bij ons voor een onderzoek langs dan doen we niet alleen een uitgebreide oogmeting, maar kijken we ook naar de gezondheid van de binnen- en buitenzijde van het oog om eventuele oogafwijkingen te kunnen zien. Dit gebeurt met behulp van de meest moderne apparatuur.

 

Informatie over oogmetingen en oogaandoeningen

Deze website heeft tot doel om klanten met vragen over bepaalde oogaandoeningen, oogmetingen, leer- en leesproblemen, dyslexie, whiplash, nachtlenzen, enz. uitgebreide informatie te kunnen geven.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heb je na het lezen van de informatie op de website nog vragen of wil je meer informatie, maak dan gerust een afspraak of loop even langs in de praktijk.  

Maak een afspraak

Je kunt bij ons via deze website een afspraakverzoek per e-mail toezenden.