Hans de Bruijn

Register Optometrist, Contactlensspecialist

Hans is een zeer ervaren en enthousiast Optometrist. Hij belandde op jonge leeftijd in de optiek wereld in de zaak van zijn vader: Pearle Optiek in de Grote Houtstraat in Haarlem. Hij is geregistreerd bij het kwaliteitsregister voor Paramedici en heeft ruim 40 jaar ervaring in alle facetten van het vak. Hans is nu 24 jaar eigenaar van Pearle Hoofddorp waar nu ook zijn eigen zoon werkzaam is. Sinds 3 jaar is hij eigenaar van Oogmetrie Haarlem, een praktijk in functionele optometrie.

 

Ravinder Singh Bedi

Register Optometrist

Ravinder Singh Bedi werkt sinds een aantal jaren in onze optometrie praktijk. Hij heeft na het behalen van zijn bachelor gewerkt in verschillende facetten in de optometrie. Ravinder heeft ervaring opgedaan in verschillende ziekenhuizen en in een ooglaserkliniek. Zijn specialisme is prisma meting volgens de MKH methode. Ravinder heeft zeer veel kennis van fixatie disparatie en adviseert bij leer- en leesproblemen, ADHD, ADD etc.

Wat doet een Optometrist?

Een optometrist gaat verder dan een opticien of contactlensspecialist. Hij voert namelijk een oogonderzoek uit om eventuele oogafwijkingen op te sporen. Een optometrist is breder en hoger opgeleid dan een opticien en kan daardoor een stap verder gaan dan de opticien. Hierdoor kan de optometrist enkele taken van een oogarts ondersteunen.

 

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Kom je bij ons voor een onderzoek langs dan doen we niet alleen een uitgebreide oogmeting, maar kijken we ook naar de gezondheid van de binnen- en buitenzijde van het oog om eventuele oogafwijkingen te kunnen zien. Dit gebeurt met behulp van de meest moderne apparatuur.

 

Informatie over oogmetingen en oogaandoeningen

Deze website heeft tot doel om klanten met vragen over bepaalde oogaandoeningen, oogmetingen, leer- en leesproblemen, dyslexie, whiplash, nachtlenzen, enz. uitgebreide informatie te kunnen geven.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heb je na het lezen van de informatie op de website nog vragen of wil je meer informatie, maak dan gerust een afspraak of loop even langs in de praktijk.  

Maak een afspraak

Je kunt bij ons via deze website een afspraakverzoek per e-mail toezenden.