nachtlenzenHele dag scherp zien door Nachtlenzen

Pearle Opticiens biedt u de gehele dag scherp zien zonder bril of lenzen! ’s Nachts lenzen dragen en overdag scherp zien zonder bril of lenzen. Nachtlenzen draag je alleen maar ’s nachts. En overdag heb je dan zonder bril of lenzen het scherpste zicht. Je hoeft er niet aan te wennen, want ze voelen direct prettig aan. Terwijl jij slaapt, corrigeren de lenzen (zonder dat je er iets van merkt) je ogen.

Het Nachtlensmateriaal laat extreem veel zuurstof door en heeft daardoor de minste invloed op je oog. Nachtlenzen zijn volkomen veilig en je kunt ze de hele nacht dragen. Het is een fantastische uitvinding voor alle mensen die een bril of lenzen moeten dragen. En vooral voor mensen die soms last hebben van droge of gevoelige ogen. Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van Nachtlenzen. Daarmee heb je volledige vrijheid, want overdag hoef je geen bril of lenzen meer te dragen.  

 

Hoe werkt zo’n Nachtlens nu precies?

De Nachtlens heeft geen direct contact met het hoornvlies, maar drijft op de traanfilm. Door de speciale vorm van de lens zorgt de traanfilm dat de voorkant van het hoornvlies ietsje platter wordt. Daardoor kun je dan een of twee dagen scherp zien. Het grote voordeel van alleen ’s nachts lenzen dragen is dat je ogen overdag volledige rust krijgen. De meeste Nachtlensdragers kunnen na twee tot drie nachten de hele dag al goed zien zonder bril of lenzen. En na een week is het resultaat optimaal. Als je ’s morgensvroeg wakker wordt, doe je je Nachtlenzen gewoon uit en ga je aan de slag. En dat geeft je een heerlijk vrij gevoel. Zonder bril of lenzen de hele dag scherp zien.

 

Nachtlenzen een prima alternatief voor een laserbehandeling

Veel mensen vinden een laserbehandeling eng. Bovendien is zo’n ingreep niet geheel zonder risico’s. Het principe van de Nachtlens is veel eenvoudiger en veiliger. Want mocht je om de een of andere reden je Nachtlenzen niet willen dragen, dan kun je altijd terug naar je lenzen of bril. Je ogen gaan dan vanzelf weer naar de oorspronkelijke situatie terug.

 

Lens specificaties

Startprijs nachtlenzen (1e keer) € 450,-
Mocht u niet tevreden zijn met het resultaat dan is het eigen risico € 45,- binnen 2 maanden na aankoop.

Na 1 jaar € 372,-

Wil je weten of de Nachtlens iets voor jou is? Neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak

Je kunt bij ons via deze website een afspraakverzoek per e-mail toezenden.